Salotų, užkandžių, garnyrų ir šaltųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas
Gaminti pusgaminius. Gaminti salotas, užkandžius, garnyrus ir šaltuosius patiekalus. Įvertinti pusgaminių ir patiekalų kokybę ir juos apipavidalinti.
- Teacher: NIJOLĖ VASILIAUSKIENĖ
Parinkti maisto produktus ir žaliavas. Gaminti lietuviškus tradicinius nacionalinius patiekalus. Įvertinti lietuviškų tradicinių nacionalinių patiekalų kokybę ir juos apipavidalinti
- Teacher: NIJOLĖ VASILIAUSKIENĖ
Parinkti maisto produktus ir žaliavas. Gaminti patiekalus ir užkandžius pagal sveikos mitybos tendencijas ir principus. Įvertinti sveikos mitybos patiekalų ir užkandžių kokybę ir juos apipavidalinti.
- Teacher: NIJOLĖ VASILIAUSKIENĖ
Pažinti profesiją. Susipažinti su maitinimo įmonių veikla.
- Teacher: NIJOLĖ VASILIAUSKIENĖ
1. Gaminti pusgaminius.
2. Gaminti sriubas, karštuosius patiekalus ir padažus.
3. Įvertinti pusgaminių ir patiekalų kokybę ir juos apipavidalinti.
- Teacher: GAILUTĖ TAMAŠIŪNIENĖ-LATVĖ
Mokiniai išmoks savarankiškai paženklinti pusgaminius ir pagamintus patiekalus pagal geros higienos praktikos taisykles; sklandžiai paaiškinti žaliavų, maisto produktų ir patiekalų maistinę vertę, atpažinti maisto alergenus; tinkamai apibūdinti maisto produktų ir žaliavų priėmimo ir išdavimo reikalavimus, apibūdinta maisto produktų ir žaliavų nurašymo eigą; užpildyti higienos žurnalus.
- Teacher: DAIVA DAUKŠIENĖ
Gaminti pusgaminius. Gaminti saldžiuosius patiekalus. Įvertinti pusgaminių ir patiekalų kokybę ir juos apipavidalinti.
- Teacher: NIJOLĖ VASILIAUSKIENĖ